maglajinfo.com
vijesti maglaj 937

Preselio na ahiret u 63. godini života

Komemorativna sjednica povodom smrti Sulejmana Tihića od 12:00 sati u sali OV DK "Edhem Mulabdić"

27.09.2014. 00:15 0

Komemorativna sjednica povodom preseljenja na ahiret Predsjednika SDA Sulejmana Tihića u Maglaju će biti održana u subotu, 27. septembra u sali OV u DK 'Edhem Mulabdić' od 12:00 sati, potvrđeno je iz OO SDA Maglaj.

Sulejman Tihić, predsjednik SDA Bosne i Hercegovine, te dopredsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH, preselio je na ahiret 25. septembra, u 19:00 sati.


Na putu od zatočenika srpskih koncentracionih logora u Bosanskokm Šamcu, Brčkom, Bijeljini, Batajnici i Sremskoj Mitrovici, do Predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Sulejman Tihić je djelovao uvijek u istom smjeru – jačao Stranku demokratske akcije, jačao državu Bosnu i Hercegovinu. Članovi i simpatizeri OO SDA Maglaj će slijediti nijet Predsjednika Tihića i čuvati jedinstvo Stranke i jedinstvo našeg naroda, navodi se u saopćenju OO SDA Maglaj. Iz OO SDA Maglaj obavještavaju sve zainteresovane da će se Komemorativna sjednica povodom preseljenja na ahiret Sulejmana Tihića održati u subotu, 27. septembra, u 12,00 sati u sali Općinskog vijeća u Domu kulture "Edhem Mulabdić", nakon koje će se organizovano krenuti na dženazu koja će se klanjati u Bosanskom Šamcu, poslije ikindije-namaza, saopćili su iz Općinskog odbora SDA Maglaj. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.