maglajinfo.com
vijesti maglaj 744

Pomoć Merhametovoj Narodnoj kuhinji

Kompanija ''Inžinjering 1'' iz Jelaha pomaže rad Narodne kuhinje u Maglaju

16.11.2017. 21:42 0

Spisak donatora koji pomažu aktivnosti Regionalnog odbora ''Merhameta'' Maglaj i njegove Narodne kuhinje se svakodnevno širi.

Spisak donatora koji pomažu aktivnosti Regionalnog odbora ''Merhameta'' Maglaj i njegove Narodne kuhinje se svakodnevno širi. Posebno su privrednici svjesni značaja misije ''Merhameta'' što pokazuju svojim dobročinstvom i solidarnošću prema ''Merhametovim'' korisnicima koji su u stanju socijalne potrebe.

Među firmama koje pomažu rad ''Merhametove'' Narodne kuhinje u Maglaju je i ''Inžinjering 1'' iz Jelaha koja je donirala prehrambene artikle i deterdžent, u vrijednosti od oko 1.000 KM. Ova firma je ''Merhametovoj'' Narodnoj kuhinji u Maglaju donirala margarin, šampinjone, grah, začin, marmeladu, rižu, tjesteninu, so, ajvar, đuveč te deterdžente za pranje suđa.

Direktorica Regionalnog odbora ''Merhameta'' Maglaj Sanela Omerović se zahvalila firmi ''Inžinjering 1'' na vrijednoj donaciji, naglašavajući da će prehrambeni artikli koje je Narodna kuhinja dobila omogućiti pripremu kvalitetnih obroka za korisnike kuhinje, saopćeno je iz Merhameta. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.