Konačna lista stipendista Ministarstva za boračka pitanja Vlade ZDK-a

21.03.2017. 23:13 0

Obavještavaju se studenti koji su se prijavili na Konkurs Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona za dodjelu stipendija za 2016/2017. studijsku godinu, da je prema visini budžetskih sredstava namijenjenih stipendiranju branilaca i članova njihovih porodica u 2017. godini, na osnovu procentualnog učešća branilačke populacije u odnosu na njihov ukupan broj, Općini Maglaj dodijeljeno 128 stipendija.

Stipnediju su dobili svi kandidati koji su ostvarili najmanje 56 bodova na Konačnoj listi a Konačna lista kandidata za dodjelu stipendija studentima istaknuta je na Oglasnoj ploči Općine Maglaj, na službenoj stranici Općine Maglaj, te oglasnim tablama boračkih organizacija.

Rješenje o dodjeli stipendija bit će uručena studentima u određenom terminu, o čemu će biti posebno obaviješteni, saopćeno je iz Općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.