Maglajlije i Maglajke napunimo dvoranu 'Pobjede'

Kupovinom ulaznice za utakmicu RK Maglaj pomažete Asimu Pašiću

17.03.2014. 15:28 0

U srijedu je na rasporedu 22. kolo BH Premijer Lige za muškarce, a naši momci dočekuju Rukometni Klub Vogošća. Iako u teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi RK Maglaj obavještava sve navijače, sve tifoze, i ljubitelje kluba da će se dio novca od prodaje ulaznica dati u humane svrhe, u ruke Asima Pašića čija je priča Maglaj i Bosnu i Hercegovinu digla na noge.

VIDEO

U 22. kolu BH Premijer Lige naši momci na domaćem terenu, u dvorani 'Pobjede' dočekat će rukometaše iz Vogošće. 

 

Dvije vezane pobjede nakon dva poraza odlična su uvertira za ovaj meč koji se igra u srijedu od 19:00. Trenutna situacija na tabeli za naš klub nije sjajna. Naši momci utakmicu sa Vogošćom koja je 7. na tabeli dočekuju na 13. mjestu premijerligaške tabele. 

 

Naši momci, ne sumnjamo uložit će trud i zalaganje za nove bodove koji nam daju nadu, da ćemo svi zajedno opet, slijedeće sezone gledati u Maglaju premijerligaški rukomet. 

 

Naš portal ovim putem želi čestitati Upravi RK Maglaj na potezu kojeg je povukao, iako u teškoj finansijskoj situaciji, a vezan je za pomoć našem sugrađaninu Asimu Pašiću, i ovim putem poziva sve Maglajlije i Maglajke da dođu i napune dvoranu 'Pobjede' u SRIJEDU OD 19:00 sati.

 

I putem oficijalnog facebook profila RK Maglaj upućen je poziv svim ljubiteljima i iskrenim navijačima da dođu i podrže kako Asima Pašića, tako i RK Maglaj. U pozivu stoji: "U srijedu je ubrzano kolo protiv Rukometnog Kluba Vogošća. Utakmica je u 19:00, a bitno je napomenuti da dio sredstava od ulaznica ide našem sugrađaninu Asimu Pašiću kojem su sada potrebni novci više nego ikada. Što više nas na tribinama, veća je pomoć Asimu. Dođite i podržite Asima i RK Maglaj. Idemo do nova tri boda. UVIJEK JAČI."

 

U gore postavljenom video prilogu možete pogledati ukoliko niste priču o Asimu, našem sugrađaninu i to od 2.00 minute do 14.00 minute i od 30.40 minute do 47.50 minute.

 

NAPRIJED NAŠI, POBJEDITE ZA ASIMA, POBJEDITE ZA NOVE BODOVE!

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.