maglajinfo.com
vijesti maglaj 1388

Veče rezervisano za tradicionalni maskenbal

Maglaj će ponovo da živi Studentsko ljeto: Program otvaranja 12. juna od 19,00 sati

27.05.2015. 16:43 0

Maglaj će ovog ljeta ponovo nakon prošlogodišnje pauze biti mjesto festivala ''Studentsko ljeto'' i to 44. po redu, u organizaciji DK ''Edhem Mulabdić''. Program otvaranja u okviru kojeg će biti upriličen i tradicionalni maskenbal te defile gradom počet će okupljanjem građana 12. juna od 19,00 sati na platou ispred Doma kulture.

Program počinje u petak 12. juna 2015. godine u 19,00 sati okupljanjem ispred Doma kulture "Edhem Mulabdić", a nastavlja se šetnjom ulicama grada do platoa ispred Općine, gdje će se zavijoriti festivalska zastava.

Za prigodan program pobrinuće se učesnici dječijeg festivala "Malo ljeto" i članovi radionice plesa "Just dance".

Djeco, ne zaboravite, ovo veče rezervisano je za maskenbal - zato pustite mašti na volju, prerušite se u omiljene likove i pridružite nam se.

Vaš Dom kulture ''Edhem Mulabdić'' i Vaše ''Studentsko ljeto'' Vas čekaju, saopćeno je iz Doma kulture ''Edhem Mulabdić''.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.