maglajinfo.com
vijesti maglaj 4330

Maglaj ispratio još jednu generaciju maturanata Gimnazije "Edhem Mulabdić"

6.09.2014. 01:03 0

Ulicama Maglaja sinoć su prošetali maturanti još jedne generacije maglajske gimnazije koji su svoje četiri godine srednjoškolskog obrazovanja proveli u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Maturska zabava maturanata koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje završili školske 2013./14. godine počela je sinoć svečanim defileom maturanata od zgrade Gimnazije pa sve do hotela "Galeb" gdje su maturanti nastavili svoje druženje. 

 

Veliki broj roditelja, rodbine i prijatelja maturanata uprkos lošim vremenskim uvjetima došlo je ispratiti još jednu generaciju maglajske mladosti koja će sreću pod zvjezdanim nebom nastaviti tražiti u drugim gradovima na univerzitetima gdje će nadamo se bilježiti dobre rezultate. 

 

Maturanti sretno Vam dalje, učinite da se Vaši roditelji, rodbina, profesori i prijatelji, kao i Maglaj ponose Vama. Sretno.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.