maglajinfo.com
vijesti maglaj 1063

Pripreme pred 44. Međunarodni festival "Studentsko ljeto"

Maglaj ponovo živi Studentsko ljeto: U jeku pripreme pred prvu noć Festivala

14.08.2015. 16:36 0

U ljetnoj bašti hotela ''Galeb'' u jeku su pripreme pred prvu noć 44. Međunarodnog festivala ''Studentsko ljeto'' koja je tradiconalno rezervisana za večer narodne muzike.

Večeras će na ljetnoj pozornici DK ''Edhem Mulabdić'' Maglaj predstavljati Aladin Pehić i Medina Jamaković, a kao gosti, u revijalnom dijelu programa nastupit će Asim Brkan, Safet Dedajić i Avdo Nišić.

Ulaznice po cijeni 5,00 KM mogu se kupiti na recepciji hotela ''Galeb'' ili večeras na ulazu u ljetnu baštu. 

Sutra je na programu večer zabavne muzike, a Maglaj će predstavljati Ajla Arnautović dok će kao specijalni gosti u revijalnom dijelu programa nastupiti Lejla Piljević i Bend NOBS

- Sigurna sam da će i ovogodišnje „Studentsko ljeto“ biti istinska manifestacija prijateljstva, lijepe riječi i lijepe pjesme koja će i ovaj put ostati u sjećanju mnogim. Provjerena domaćinska uloga koju Maglajlije uvijek podare svojim gostima je istinski provjerena dolaskom velikog broja volontera da pomognu Maglaju i njegovim građanima tokom katastrofalnih prošlogodišnjih poplava jer su u njihovim srcima ostali neuništivi pečati prijateljstva koje je ovaj grad uvijek nesebično darivao. Vjerujem da će Maglajlije i ove godine ostati vjerni svom Festivalu, kazala je u razgovoru za portal maglajinfo.com gđa. Rašida Muhić.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.