maglajinfo.com
vijesti maglaj 1317

Maglaj spreman za prvu pobjedu Bosne i Hercegovine na Svjetskom Prvenstvu

21.06.2014. 17:12 0

Kao i većina bh. gradova i skoro poharan poplavama naš grad Maglaj sprema se za večerašnju utakmicu koju naša reprezentacija igra protiv Nigerije.

Večerašnja utakmica zmajeva koju će gledati Bosanci i Hercegovci širom naše države i dijaspore prilika je da Maglajlije i Maglajke na bar nekoliko sati zaborave sve probleme sa kojima se susreću od katastrofalnih poplava koje su pogodile naš grad prije nešto više od mjesec dana. 

 

Kao i prvu utakmicu Zmajeva Maglajlije i Maglajke i ovu će utakmicu pratiti na velikim ekranima i platnima koja će biti postavljena u bašte maglajskih ugostiteljskih objekata, a osim u ugostiteljskim objektima Maglajlije i Maglajke večerašnji meč mogu pratiti i organizovano u starom dijelu grada, na Trgu Alije Izetbegovića. 

 

Kao i mnogi Bosanci i Hercegovci i naši sugrađani optimistični su i očekuju pobjedu naše reprezentacije, a naš foto reporter donosi Vam fotografije atmosfere iz gradskog jezgra pred večerašnji dvoboj Bosne i Hercegovine i Nigerije. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.