Maglaj: U petak iftar na otvorenom za preko 2.000 postača

29.05.2017. 16:08 0

U Maglaju će u petak, 02. juna 2017. godine biti organizovan javni iftar na otvorenom u ulici Aleja Ljiljana na potezu od Robne kuće prema slastičarni Piramida, saopćeno je danas iz općine Maglaj.

Tokom iftara bit će održan i prigodan vjerski program koji će samo za vas pripremiti predstavnici općine Bajrampaša iz Istanbula sa početkom u 20 sati.

Očekuje se dolazak ambasadora Republike Turske u BiH gospodina Halduna Koča, zamjenika načelnika općine Bajrampaša, kao i drugih značajnih gostiju.

Konvoj ''Bratstvo ne poznaje granice'' organizuje općina Bajrampaša iz Istanbula uz saradnju Općine Maglaj i podršku Medžlisa Islamske zajednice Maglaj.

- Pozivamo sve postače da nam se pridruže na zajedničkom iftaru i druženju koje je pripremljeno za građane općine Maglaj - navodi se na zvaničnoj stranici općine Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.