maglajinfo.com
vijesti maglaj 643

Novi izgled portala www.maglajinfo.com

Maglajinfo.com predstavlja novi dizajn

18.05.2015. 18:46 0

Šesnaest mjeseci nakon puštanja u funkciju nezavisnog maglajskog news portala, maglajinfo.com je sve vas, svoje čitatelje odlučio počastiti novim i modernim dizajnom sa većom brzinom i boljom funkcionalnošću portala.

Prateći nove trendove u svijetu online medijskih platformi cilj redizajna portala osim vizualnog osvježenja bio je i korisnicima omogućiti brži i jednostavniji pristup traženoj informaciji, te napraviti što pregledniju naslovnicu.

Osim novog dizajna portal maglajinfo.com za svoje čitatelje pripremio je i nekoliko novina od kojih izdvajamo tagove koji će Vam pomoći da lakše dođete do prethodno objavljenih vijesti vezanih za neki članak ili temu. Dodatno su unaprijeđene kategorije vijesti, zajedno sa nekoliko novih o kojima ćete biti upoznati. Unaprijeđene su i galerije fotografija, a responzivna osobina koju novi portal maglajinfo.com ima omogućit će korisnicima da bez problema otvaraju stranice portala sa bilo kojeg uređaja. 

Sve vaše primjedbe, sugestije i kritike vezane za novu, drugu verziju portala maglajinfo.com možete poslati na e-mail: urednik@maglajinfo.com ili info@maglajinfo.com ili nas kontaktirajte putem našeg viber profila na broj 061/863-661.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.