maglajinfo.com
vijesti maglaj 3422

Haad get a game

Maglajlija Adnan Hajrulahović dizajnirao dresove u kojima je BiH postala prvak Evrope

17.08.2015. 10:55 0

Krajem mjeseca marta tekuće godine ozvaničena je saradnja između Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i jedinog bh. sportskog branda Haad get a game.

Alfa i omega ove bh. sportske marke inače je Maglajlija Adnan Hajrulahović koji je dizajnirao dresove u kojima su se sinoć kadeti Bosne i Hercegovine popeli na krov Evrope i podigli trofej evropskog prvaka u košarci. 

Košarkaški savez BiH sa punim je povjerenjem jedinoj bh. sportskoj marki profesionalne opreme pružio šansu da opremi reprezentativne selekcije, a dresovi ovog bh. sportskog brenda bili su sretni našim Zmajićima na prvenstvu Evrope. 

Osnivač i dizajner „Haad get a game“ sportske marke, Adnan Hajrulahović, izjavio je kako je zahvalan jer su iz Saveza prepoznali kvalitet proizvoda i dizajna koji je ova bh. marka u mogućnosti isporučiti.

- Veoma emotivno doživljavam momenat kada bh. kadetska reprezentacija nastupa u opremi made in BiH. Iz tame svjetlo, je prva misao koja me okupirala nakon što su iz Saveza naručili opremu. Najveća novost koju smo uradili na standardnom dizajnu dresa je aplikacija zmaja otvorenih krila. Vrijeme je da zmajići polete iz svog gnijezda. Ovu priliku koristim da pozovem sve bh. kompanije da podrže i sponzoriraju košarkašku reprezentaciju BiH, jer to je ulog u bolju budućnost sviju nas, izjavio je Adnan Hajrulahović tokom okupljanja naše kadetske reprezentativne selekcije.

Jedina bh. sportska marka „Haad get a game“ pored kadetske reprezentacije oprema nekoliko košarkaških klubova i drugih reprezentativnih selekcija, a bh. javnosti su poznati po tome što već dvije godine veoma uspješno rade opremu za FK Sarajevo.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.