maglajinfo.com
vijesti maglaj 2515

Na sreću sve prošlo bez posljedica

Maglajlija zaštitnim zidom prevezao biciklo pokraj nabujale rijeke Bosne

23.06.2020. 21:51 0

Povećan nivo vodostaja rijeke Bosne danas je uzrokovao probleme u odvijanju saobraćaja na regionalnom putu Zavidovići - Maglaj - Doboj i to ispod Gradskog mosta u Maglaju.

Danas je ispod Gradskog mosta u Maglaju usljed povećanog vodostaja došlo do izlijevanja rijeke Bosne na regionalni put Zavidovići - Maglaj - Doboj što je otežalo odvijanje saobraćaja, ali i kretanje pješaka i biciklista.

Ipak, oni najuporniji automobilima su se odlučili probiti kroz vodu, dok je bilo i građana, koji su zajedno sa svojim biciklima zaštitnim zidom širine oko pola metra prešli pored poplavljenog dijela kolovoza na drugu stranu.

Ništa to ne bi bilo opasno da je u pitanju samo nakupljena voda od pola metra dubine ispod mosta, ali s druge strane zida nalazila se rijeka Bosna koja je u vrijeme nastanka snimka imala izuzetno visok vodostaj i brzinu.

Na svu sreću sve je završilo bez povrijeđenih osoba. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h