Maglajlija zbog poplava otkazao putovanje u Brazil

23.05.2014. 14:48 0

Muamer Lutvić, direktor Sektora turizma kompanije Centrotrans kazao je da su imali jedan slučaj otkazivanja putovanja u Brazil, a radi se o čovjeku iz Maglaja koji je u poplavama koje su zahvatile BiH izgubio sve što je imao, piše bh. novinska agencija Patria.

- Nažalost, čovjek je morao otkazati i to je bio jedini slučaj, a za sva ostala otkazivanja sada je već kasno. Mi smo izvršili uplate, a ostalo je još mjesta za one koji se javljaju u posljednji čas – kazao je Lutvić dodajući da je najveći interes od njihova tri programa aranžman za jednu i dvije utakmice.

 

- Trenutno obavljamo ono što je neophodno, odnosno obavještavamo putnike o vakcinisanju, naročito oni koji imaju aranžman za tri utakmice – kazao je Lutvić.

 

Iz agencija „Relax tours“ i „Sol Azur“ kazali su da nije bilo otkazivanja i da mjesta još uvijek ima, piše bh. novinska agencija Patria.

 

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu počinje za tri sedmice, a u turističkim agencijama vrše se posljednje pripreme za početak najveće fudbalske smotre.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.