maglajinfo.com
vijesti maglaj 611

Počinje škola pčelarstva

Naredna tri mjeseca Maglajlije imaju mogućnost pohađati školu pčelarstva

17.10.2019. 19:47 0

Obavještavamo vas da Udruženje poljoprivrednika iz Bijele Ploče u okviru projekta ''Ekologika - Jačanje saradnje između pčelara i voćara u cilju boljih prinosa, te očuvanja pčelinjih zajednica'' a u saradnji sa Udruženjem pčelara Maglaj organizuje školu pčelarstva za mlade i žene s područja općine Maglaj.

Projekat ''Ekologika-Jačanje saradnje između pčelara i voćara u cilju boljih prinosa, te očuvanja pčelinjih zajednica'' se implementira u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu koji finansira EU a implementira ga UNDP u saradnji sa Općinom Maglaj.

Škola pčelarstva počinje u subotu, 19.10. 2019. godine s početkom u 9.00 sati u prostorijama Udruženja pčelara i trajat će 3 mjeseca.

- Pozivamo interesante da se prijave u školu pčelarstva predsjedniku Udruženja pčelara Maglaj Ekremu Suljakoviću lično, u prostorijama Udruženja srijedom od 10.00 - 12.00 sati ili na broj telefona 062933822. Unaprijed zahvaljujemo na vašem interesovanju i podršci - stoji u obavještenju.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.