maglajinfo.com
vijesti maglaj 4308

Humanitarna akcija

Maglajlije u srijedu u akciji prikupljanja pomoći za porodicu Bilić

25.04.2016. 23:08 0

U srijedu, 27. aprila u Maglaju će se na nekoliko lokacija prikupljati dobrovoljni prilozi za porodicu Bilić.

U pozivu koji kruži društvenim mrežama navodi se kako će akteri koji budu prikupljali dobrovoljne priloge postaviti kutije na nekoliko lokacija u gradu, i to u Caffe bar M, Time, Retro, Boulevard, New Winner Club, te u TC Konzum.

- U ovisnosti od vremenskih prilika volonteri će postaviti nekoliko štandova i na otovorenim lokacija. Akcija prikupljanja trajat će od 8:00 do 15:00h. Nadamo se da će naši građani i ovaj put pokazati svoju humanost i odazvati se u što većem broju. Porodica Bilić pretrpila je ogromne gubitke tokom poplava. Boreći se sa jako teškom finansijskom situacijom, ovu porodicu je, nažalost, zadesila još jedna teška životna nedaća. Naime, gospođa Sabira Bilić danas boluje od jako teške bolesti, za čije se liječenje mora izdvojiti dosta novca. Ova četveročlana porodica nema nikakva stalna primanja, jer je gospodin Safet prinuđen da svaki dan provodi pored supruge koja se trenutno i pored liječenja nalazi u jako lošoj zdravstvenoj situaciji. Maglajlije, molimo vas još jednom da se odazovete u što većem broju, navodi se u pozivu građanima koji kruži društvenim mrežama. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.