SPONZORISANO/maglajinfo.com
vijesti maglaj 5960

Auto-škola ''BosnaSam''

Maglajska auto-škola ''BosnaSam'' više od 25 godina prati trendove i vrši obuku vozača

4.12.2016. 17:51 0

Maglajska auto-škola ''BosnaSam'' u vlasništvu Adija Mešića više od 25 godina vrši obuku vozača automobila, motora, kamiona i autobusa.

Auto-škola ''Bosna-Sam'' osnovana je 1990. godina i jedna je od prvih privatnih auto-škola u Bosni i Hercegovini. 

Kako je za portal Maglajinfo.com ispričao vlasnik i instruktor u ovoj auto-školi Adi Mešić od tada pa do danas instruktori auto-škole ''BosnaSam'' obučili su oko 5.000 kandidata. 

- Među prvim privatnim auto-školama u Bosni i Hercegovini koje su osnovane je i naša auto-škola, 1990. godine ''Bosna'' a danas ''BosnaSam'', dakle imamo tradiciju u obuci kandidata veću od 25 godina. I tokom ratnih godina držali smo teoretsku nastavu i vršili obuku i nakon rata nastavili sa radom, priča za naš portal Adi Mešić. 

Auto-škola ''BosnaSam'' vrši obuku vozača za sve kategorije i to za A, B, C1, C1E, C, CE i D. 

- Naša auto-škola vrši obuku vozača za sve kategorije. U našem voznom parku imamo dva vozila marke ''Polo'' i to posljednje generacije, teretno motorno vozilo ''Iveco'', također nudimo i obuku za vozače C1E, C i CE na teretnom motornom vozilu ''Mercedes'', te također nudimo obuku za vozače autobusa, priča Mešić. 

Da auto-škola ''BosnaSam'' prati trendove i konstantno kreira bolje uslove kandidatima za obuku dokaz je i to da je vozni park ove škole od prije nekoliko dana bogatiji za potpuno novo putničko motorno vozilo ''Peugeout 208''.

- Konstatno radimo na kreiranju boljih uslova za obuku naših kandidata, kaže Adi. 

Ova auto-škola je i trenutno jedina u Maglaju koja u svom timu ima ženskog instruktora. 

- U narednom periodu za Maglajlije koje imaju namjeru polagati vozački ispit spremamo iznenađenja i akcijske cijene, a s obzirom da uskoro na snagu dolaze i izmjene Pravilnika rada auto-škola po kojima će biti propisane nove minimalne cijene obuka, kaže za kraj Adi. 

Zainteresovane osobe više informacija o cijenama i obuci za vozače u auto-školi ''BosnaSam'' mogu dobiti i putem facebook-a na njihovoj zvaničnoj stranici

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.