maglaj.ba
vijesti maglaj 1836

Mehmed Mustabašić u ime Općine Maglaj primio certifikat za ILDP

4.04.2014. 12:32 0

U četvrtak je u Sarajevu održan sastanak načelnika, općina i gradova uključenih u ILDP projekat (Projekta integriranog lokalnog razvoja).

Pored predstavljanja postignutih rezultata ILDP upriličena je i ceremonija dodjele certifikata jedinicama lokalne samouprave, za uspješno uveden sistem implementacije i operacionalizacije strategije razvoja.

 

Općinski načelnik, Mehmed Mustabašić je u ime Općine Maglaj primio certifikat za uspješno proveden participatorni proces ILDP-a i aktivno učestvovao u radu sastanka te kroz obraćanje prisutnima prenio dio pozitivnih iskustava ali i poteškoća i prepreka sa kojima se susrela Općina Maglaj u ovom procesu.


Dogovorene su takođe naredne aktivnosti za nastavak izgradnje sistema, provedbe strateških dokumenata, praćenju i tehnička podrška od strane Tima UNDP-a.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.