maglajinfo.com
vijesti maglaj 1393

Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK

Mensur Sinanović: Maglaj je sredina koja je zaslužna za razvoj kulture u mnogim segmentima

2.02.2017. 15:30 0

Otvaranju ''Mulabdićevih dana kulture 2017.'' sinoć je prisustvovao i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK Mensur Sinanović.

Resorni ministar Mensur Sinanović istakao je u svom obraćanju kako je Maglaj sredina koja je zaslužna za razvoj kulture u mnogim oblastima. 

- Radujem se što prisustvujem večerašnjem događaju i što ću imati priliku da nešto novo čujem i obnovim svoje znanje iz književnosti. Moje je da više slušam a manje govorim. Ovom prilikom moram istaći da je Maglaj sredina koja je zaslužna za razvoj kulture u mnogim segmentima i oblastima. Večeras je to očigledno jer malo je sredina u kojima se ovako, povodom promocije knjige u okviru jedne manifestacije okupi ovoliki broj ljubitelja knjige, kazao je Sinanović. 

Ministar Sinanović nakon obraćanja iskoristio je priliku te poklonio maglajskoj biblioteci dvije knjige. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.