Može li moćni Island pasti u Skenderiji?

7.06.2014. 18:15 0

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20:00 sati igra prvu utakmicu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo, uz direktan prijenos na BHT1.

Protivnik naše selekcije je moćni Island, koji je u susretima baraža protiv naše selekcije veliki favorit, ali rukometni Zmajevi se nisu unaprijed predali.

 

Iako su veliki favoriti, Island nas ne shvata olako, što je na press konferenciji prije meča potvrdio selektor Dragan Marković.

 

"Po njihovim izjavama, voljni su da nas zaobiđu, znaju da možemo svašta napraviti. Nama je motiv više to što nas jedan Island respektuje", istakao je selektor Marković, koji očekuje pobjedu, barem i minimalnu.

 

Island je rukometna velesila, koja je u posljednjih nekoliko godina u laganom padu. Imali su nekoliko izuzetno slabih izdanja na velikim takmičenjima, što otvara priliku našoj reprezentaciji da dođe do eventualnog iznenađenja.

 

Kvalitet imamo, želju također, a nadamo se da neće izostati ni podrška navijača u Skenderiji, kako bi rukometni Zmajevi napravili što bolji rezultat pred revanš na Islandu.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.