medzlismaglaj.ba
vijesti maglaj 1088

U organizaciji Aktiva žena Medžlisa Maglaj

Mr. Sabiha Husić boravila u posjeti Medžlisu Maglaj i održala predavanje za žene

27.02.2015. 15:20 0

U ponedjeljak, 23. februara 2015. godine u organizaciji Aktiva žena Medžlisa Maglaj održana je tribina pod nazivom ''Posljedice psihološke traume i način suočavanja''.

Predavač je bila direktorica nevladine organizacije "Medica" iz Zenice, mr. Sabiha Husić, dobitnica priznanja "žena svijeta" u 2014. godini. Veoma kvalitetno prezentovana tema, sigurno je prisutne navela na razmišljanje o sebi, ali i o problemima ljudi koji žive u našoj blizini.

 

Dobar odziv, lijepo druženje, mnogo novih saznanja, pitanja i sugestije prisutnih, znak je da ima interesa za ovakav vid rada i djelovanja Aktiva žena za naše sugrađanke.

 

Glavni maglajski imam, h. Izudin ef. M. Kruško, prethodno je u svom uredu primio direktoricu Husić, izrazivši joj toplu dobrodošlicu, te se zahvalio na posjeti i učešću na tribini.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.