maglajinfo.com
vijesti maglaj 3100

Na dvije lokacije u Maglaju izmijenjen režim saobraćaja

23.01.2018. 11:39 0

Na raskrsnici Bosanske, Viteške i Sarajevske ulice i na dionici ulice Aleja ljiljana kod solitera.

Savjet za bezbjednost/sigurnosti saobraćaja na području općine Maglaj na svojoj sjednici održanoj dana 15. januara 2018. godine konstatovao je da je došlo do izmjene režima saobraćaja u gradu i to na raskrsnici Bosanske, Viteške i Sarajevske ulice i na dionici ulice Aleja ljiljana kod solitera. 

S tim u vezi potrebno je napomenuti da je došlo do izmjene prvenstva prolaza na navedenoj raskrsnici tako da vozila koja se kreću Viteškom ulicom imaju prednost prolaska u odnosu na vozila koja dolaze iz Bosanske ulica a koja je do sada bila označena kao put sa prvenstvom prolaza. 

Također i u dijelu ulice Aleja ljiljana pored stambenog objekta soliter je došlo do izmjene režima aobraćaja gdje je navedena dionica označena kao jednosmjerna ulica gdje je dozvoljen saobraćaj vozilima iz smjera pošte prema sportskoj dvorani a iz suprotnog smjera zabrana, navodi se u obavještenju Savjeta za bezbjednost/sigurnost saobraćaja. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.