maglajinfo.com
vijesti maglaj 3433

Cijena Euro Benzina 95 i Euro dizela uglavnom je 2.06 -KM za litar

Na maglajskim pumpama nema velikih varijacija u cijenama goriva

20.12.2014. 16:40 0

Pad cijena nafte na svjetskom tržištu donio je i promjene cijena goriva na domaćim benzinskim pumpama. Cijene goriva još nisu pale ispod 2,00 KM što naravno priželjkuju svi građani koji u svakodnevnim razgovorima govore o tome kako gorivo treba da bude još jeftinije.

Ekipa našeg portala obišla je danas maglajske pumpe te se uvjerila da na maglajskim pumpama nema velikih varijacija u cijenama goriva iako je prije nekoliko dana bilo.

 

Na benzinskim pumpama u gradu i okolini cijena Euro Benzina 95 i Euro dizela uglavnom je 2.06 -KM za litar. 

 

Na benzinskoj pumpi SJAJ u sjevernom dijelu grada cijena Euro Benzina 95 je 2.06 -KM dok je cijena Euro dizela 2.11 -KM. 

 

Na Energopetrol benzinskoj pumpi na Bistrici cijena i Euro Benzina 95 i Euro dizela je 2.06 -KM. Također na benzinskim pumpama Džino u južnom dijelu grada, te onoj u Moševcu cijena i Euro Benzina 95 i Euro dizela je ista, 2.06 -KM.

 

Niže cijene goriva, koje ovih dana konstatno padaju morale bi se uskoro odraziti na kompletnu privredu. Ukoliko se trend pada nastavi, moglo bi to značajno ohrabriti domaće proizvođače u ostalim sektorima što bi u konačnici, potrošačima moglo donijeti mnogo povoljnije cijene najrazličitijih proizvoda, posebno domaćeg porijekla. 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.