Načelnik izdao NAREDBU: Ili učestvujte u čišćenju grada ili ćete biti privedeni

24.05.2014. 02:08 0

Općinski načelnik Mehmed Mustabašić izdao je NAREDBU svim radno sposobnim građanima da se uključe u akcije raščišćavanja grada, u protivnom će isti koji se okupljaju na javnim mjestima biti privedeni.

Zbog proglašenja stanja elementarne nepogode na području Općine Maglaj, općinski načelnik izdao je naredbu u kojoj se navodi da su se svi radno sposobni građani „dužni staviti na raspolaganje Oćinskom štabu civilne zaštite i uključiti se u čišćenje grada od posljedica elementarne nepogode koja je pogodila naš grad“.

 

Svi građani koji budu zatečeni da se okupljaju na javnim mjestima, a koji nisu uključeni u aktivnosti raščišćavanja grada biti će privedeni od strane pripadnika PU Zavidovići – Policijska stanica Maglaj na dalje postupanje“, stoji u naredbi. 

 

Naredba stupa na snagi ODMAH, a objavljena je 23. maja tekuće 2014. godine. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.