maglajinfo.com
vijesti maglaj 2093

Naložena obdukcija tijela smrtno stradalog 74-godišnjaka u požaru u Moševcu

18.07.2016. 15:43 0

U požaru koji se dogodio u mjestu Moševac kod Maglaja u subotu smrtno je stradao 74-godišnji Fikret Isaković.

Kako je za Maglajinfo.com potvrdila Mirna Poljac, portparol Kantonalnog tužiteljstva ZDK Dežurni Kantonalni tužitelj izvršio je uviđaj zajedno sa ovlaštenim službenim licima MUP-a ZDK.

- U subotu, 16. jula u 19,40 sati došlo je do požara na kući u Moševcu kod Maglaja, prilikom čega je jedno lice smrtno stradalo. Dežurni Kantonalni tužitelj je izašao na lice mjesta i obavio uviđaj zajedno sa ovlaštenim službenim licima MUP-a ZDK. Izdata je naredba za obdukciju  tijela preminule osobe, te se uskoro očekuje da Kantonalnom tužilaštvu bude dostavljen nalaz i mišljenje vještaka sudske medicine, kazala je Mirna Poljac. 

Kako portal Maglajinfo.com saznaje u požaru koji je izbio na porodičnoj kući smrtno je stradao Fikret Isaković (1942), a najvjerovatnije se radi o samoubistvu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.