maglajinfo.com
vijesti maglaj 615

Naredne sedmice Javna rasprava o Nacrtu Odluke o izborima za članove Vijeća MZ-a

11.01.2018. 08:28 0

Naredne sedmice bit će održana Javna rasprava o Nacrtu Odluke o postupku, rokovima i uslovima provođenja izbora, kao i utvrđivanju rezultata izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica na području općine Maglaj.

Pozivaju se svi zainteresirani građani, članovi Mješovite radne grupe, članovi Komisije Općinskog vijeća za statutarna pitanja, predstavnici političkih stranaka/partija, predstavnici Vijeća mjesnih zajednica, NVO i drugih Udruženja građana da prisustvuju Javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o postupku, rokovima i uslovima provođenja izbora, kao i utvrđivanju rezultata izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica na području općine Maglaj u srijedu (17. januara 2018. godine) sa početkom u 11,30 sati u sali Općinskog vijeća - zgrada JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“.

Nacrt Odluke se može pregledati te izvršiti detaljan uvid klikom OVDJE  ili na info šalteru Općine Maglaj.

Svi prijedlozi, primjedbe i sugestije se mogu dostaviti u pisanoj formi na Protokol Općine Maglaj - Šalter sala Općine Maglaj sa naznakom – ZA Služba za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti, Općina Maglaj, stoji na zvaničnoj stranici Općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h