maglajinfo.com
vijesti maglaj 2997

U Novoj gradskoj džamiji

U četvrtak predavanje hafiza Ammara Bašića (VIDEO)

28.03.2017. 07:30 0

U organizaciji Medžlisa islamske zajednice Maglaj, odnosno džemata Novi Grad u Maglaju će biti održano predavanje hafiza Ammara Bašića.

Predavanje će biti održano u Novoj gradskoj džamiji u Maglaju povodom Lejletu-l-Regaiba a tema predavanja je ''Čovječe ti si na zadatku''.

Gost/predavač je hfz. Ammar Bašić, prof. u Gazi Husrev-begovoj medresi u Sarajevu a koji već duže vrijeme svojim vazovima budi radost u srcima vjernika te ih dodatno motiviše da napreduju i budu bolji u svakom pogledu.

Hafiz Bašić pored profesorskog posla i vazova koje drži po bh. i džematima u dijaspori redovno objavljuje sadržaje i na društvenim mrežama a koji bilježe veliki broj pozitivnih komentara i dijeljenja. 

Nakon predavanja hafiza Bašića nastupit će i hor imama Medžlisa IZ-e Maglaj. Predavanje će biti upriličeno u četvrtak, 30. marta u 19,30 sati, poslije akšam-namaza.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.