maglajinfo.com
vijesti maglaj 1176

Prijave do 25. oktobra

Naredne sedmice u Maglaju radionica za nezaposlene osobe ''Kako pokrenuti vlastiti biznis''

18.10.2016. 13:59 0

JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona Zenica, u saradnji sa svojim partnerima, ,,Planjax akademijom'' Tešanj i ,,Cronos'' d.o.o. Zenica, izradila je dva projekta pod nazivom: ,,Kako pokrenuti vlastiti biznis'' i projekat ,,Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača''. Oba projekta su dobila podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje

Predavači na radionicama su vrlo iskusne i certificirane osobe iz konsultantskih kuća, profesori sa univerziteta i uspješni poduzetnici. 

Sve zainteresovane nezaposlene osobe mogu se prijaviti svakim radnim danom u prostorije Biroa rada Maglaj a najkasnije do 25.10.2016.godine radi evidentiranja ukupnog broja učesnika radionice i to za projekat pod nazivom „Kako pokrenuti vlastiti biznis“ za nezaposlene osobe, posebno mlade, koji žele pokrenuti vlastiti biznis.

- Radionica će se održati u JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“ Maglaj - sala općinskog vijeća Maglaj dana 27.10.2016. godine u terminu od 09:00 do 14:00 sati, stoji u obavještenju Biroa Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.