maglajinfo.com
vijesti maglaj 1512

Nastava u Maglaju odgođena do 29. septembra 2014. godine

11.09.2014. 16:28 0

Na sastanku koji je danas održan u prostorijama zgrade MSŠ i Gimnazije 'Edhem Mulabdić' a kojem je prisustvovao resorni ministar Obrazovanja ZDK Mirko Trifunović sa svojim saradnicima donijeta je odluka da se početak nastave u Maglaju odgodi do 29. septembra.

Sastanku koji je održan u prijepodnevnim satima prisustvovali su osim ministra i njegovih saradnika, direktori osnovnih i srednjih škola, predstavnici UNDP-a koji je finansijer obnove školskih zgrada, te predstavnici firme "Unigradnja" koji su izvođači radovi koji se izvode na školskim zgradama. 

 

Na sastanku je razgovarano o toku radova koji se izvode, te je donijeta odluka o odgađanju početka nastave do 29. septembra tekuće 2014. godine. 

 

Podsjećamo, isprva je početak nastave na području Maglaja bio odgođen do 15. septembra, a s obzirom na složenost radova koji se izvode donesena je odluka o odgađanju početka nastave za još 14 dana. 

 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.