maglajinfo.com
vijesti maglaj 1395

Radna akcija

Navijači Natrona i Moševca u četvrtak čiste Gradski stadion u Maglaju

8.08.2017. 19:23 0

Iz Nogometnog kluba Natron i Nogometnog kluba Moševac danas je upućen poziv svim navijačima, članovima i simpatizerima ova dva kluba da se odazovu radnoj akciji čišćenja i uređenja Gradskog stadiona u Maglaju.

- Pozivamo sve navijače, simpatizere i članove klubova NK Natron i NK Moševac na zajedničku radnu akciju koja će se održati u četvrtak, 10.08.2017 godine u 18:00 sati na stadionu u Maglaju. Cilj akcije je uređenje tribina i prostora oko stadiona. Obavezno ponijeti i alat za rad - saopćeno je iz Nogometnog kluba Natron. 

Sličan poziv objavljen je i na zvaničnoj facebook stranici Nogometnog kluba Moševac. 

- Pozivamo sve navijače, simpatizere i članove NK Natron i našeg kluba koji su u mogućnosti da se u četvrtak 10.08.2017 godine od 18:00 sati odazovu zajedničkoj radnoj akciji uređenja Gradskog stadiona u Maglaju kako bi se isti što bolje pripremio za predstojeću sezonu. Poželjno bi bilo da se ponese nešto od alata za rad, planirano je čišćenje prostora oko stadiona i tribina - saopćeno je iz NK Moševac. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.