Ne prestaje padati: Na kolovozima nekoliko centimetara snijega

28.12.2014. 14:26 0

Snijeg koji već nekoliko sati pada na području Općine Maglaj ali i širom BiH bez prestanka počeo je stvarati velike probleme u saobraćaju.

Zbog niskih temperatura u nižim područjima kao i na zasjenjenim dijelovima puteva u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima poledica na kolovozu uveliko otežava odvijanje saobraćaja.

 

Na području naše Općine snijeg koji od jutros pada sve jačim intenzitetom stvara ogromne probleme u odvijanju saobraćaja, a putnom komunikacijom skoro nemoguće je doći do Gornjeg Ulišnjaka. Nekoliko vozača putničkih automobila neuspješno pokušava doći do sela, međutim to ni sa kompletnom zimskom opremom nije moguće učiniti. 

 

Sagovornik našeg portala kazao je kako je razočaran da "nijedna ekipa putne službe nije tokom noći bacila sol ili pjesak na kolovoz, te očistila ovu putnu komunikaciju."

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.