maglajinfo.com
vijesti maglaj 1348

Radionica za nezaposlene osobe

Radionica Biroa za zapošljavanje: Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača

9.11.2016. 18:16 0

JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona Zenica, izradila je projekt pod nazivom ''Registracija, pokretanje i poslovanje djelatnosti samostalnog poljoprivrednog proizvođača''.

Partner na Projektu je „CRONOS“ d.o.o Zenica a predavač je g-đa Sanela Agačević dipl.ecc, revizor i ovlašteni konsultant.

Pokrovitelj projekta je Federalni zavod za zapošljavanje.

Sve zainteresovane nezaposlene osobe mogu se prijaviti svakim radnim danom u prostorije Biroa rada Maglaj, a najkasnije do 11.11.2016. godine radi evidentiranja ukupnog broja učesnika radionice.

- Radionica će se održati u JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“ Maglaj - sala općinskog vijeća Maglaj dana 14. i 15. novembra 2016.godine u terminu od 10:00 do 13:00 sati, stoji u obavještenju iz maglajskog Biroa za zapošljavanje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.