Obavještenje iz Općine

Općina Maglaj: Novac namijenjen privrednicima još nije prebačen na račun Općine

31.12.2014. 16:47 0

Dana 29.12.2014. godine u sali Općinskog načelnika potpisan je 171 tripartitni ugovor po Javnom pozivu za prikupljanje zahtjeva za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava iz Federalnog fonda - pomoći namijenjenih saniranju dijela direktnih šteta usljed polava, sa privrednicima koji su pretrpjeli štete u mjesecu maju 2015. godine u elementarnoj nepogodi poplave i klizišta koje su pogodile područje općine Maglaj.

S obzirom da novac od strane Ministarstva finansija Zeničko-dobojskog kantona nije prebačen na račun Budžeta Općine Maglaj do 31.12.2014. godine, nadamo se da će isti biti prebačen u što kraćem roku, kako bi se izvršila isplata novca korisnicima sredstava.Uvaženi privrednici i građani općine Maglaj želimo vam uspješnu i sretnu 2015. godinu, stoji na zvaničnoj stranici Općine Maglaj. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.