Novošeherska mladost obilježila završetak osnovnog obrazovanja

8.06.2014. 11:16 0

U petak, 6. juna tekuće 2014. godine u OŠ 'Novi Šeher' u Novom Šeheru bilo je svečano. Učenici devetih razreda sa područja novošeherskog kraja obilježili su završetak svog osnovnog obrazovanja.

U Novom Šeheru život teče normalno. Šezdeset i osam učenika i učenica raspoređena u tri odjeljenja, IX-1, IX-2 i IX-3 u petak su na završnoj 'maloj maturi' dobili svjedočanstvo o završenom osnovnom obrazovanju koje je njihova prva stepenica na putu stasanja u uspješne osobe. 

 

Direktor ove škole Zijad Meškić kao i njegove kolege razrednici bili su ponosni što ispraćaju još jednu generaciju mladih maturanata. 

 

Mladost sa područja novošeherskog kraja poslala je na kraju svoje male mature poruku: "Ne okrećite glavu kada nas vidite i ne gledajte nas kao nepoznatog gosta. Osmjehnite se bar zbog prošlosti naše, od osoba koje volimo i osmjeh je dosta."

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.