Obavijest o održavanju prezentacije za poljoprivredne proizvođače

10.02.2014. 21:47 0

Služba za privredu Općine Maglaj najavljuje da će se u srijedu od 13 sati i 30 minuta u Sali OV Maglaj održati prezentacija na temu proizvodnje krastavca kornišona, paprike i jagode.

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači kao i ostali zainteresirani građani da će se u srijedu 12.02.2014.god. u 13:30 sati, u Sali OV Maglaj (Dom kulture Edhem Mulabdić) održati prezentacija na temu proizvodnje krastavca kornišona, paprike i jagode. 


Prezentaciju će održati predstavnici Zemljoradničke zadruge „Voćar“ iz Glumine, općina Zvornik, koji bi garantirali otkup navedenih poljoprivrednih proizvoda ukoliko bi se iskazao interes za organiziranu proizvodnju.

Svi zainteresirani će moći čuti sve o tehnologiji uzgoja navedenih poljoprivrednih kultura, te će moći postavljati pitanja u vezi potencijalne suradnje, načina i uvjeta otkupa poljoprivrednih proizvoda.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Službu za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva, općine Maglaj, ured broj 23 ili na broj telefona 032/609-584.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.