maglajinfo.com
vijesti maglaj 1669

Obavijest o otkupu ljeskovog pruća

30.10.2015. 16:02 0

Obavještavaju se građani općine Maglaj da je firma „BH Ekskluziv“ doo Maglaj potpisala ugovor sa belgiskom firmom „Forest Avenue“, Šumski put doo sa sjedištem u Jajcu o otkupu lijeskovog pruća na području općine Maglaj.

U saradnji sa Općinom Maglaj će se održati predavanje na temu otkup ljeskovog pruća, gdje bi upoznali građane o ovom projektu i uputili zainteresovane na koji način mogu da se uključe u ovaj projekat sakupljanja i ostvarivanja dobiti od toga.

Pošto se radi o velikom interesovanju inostranih kupaca za proizvode od ljeskovog pruća, postoji mogućnost za upošljavanje velikog broja ljudi.

Prezentacija će se održati u srijedu 4.11.2015. godine u 13,00 sati u Sali Općinskog vijeća.

Molimo građane, naročito iz ruralne sredine da prisustvuju u što većem broju da se bolje informišu o ovom projektu, saopćeno je iz Službe za privredu finansije/financije i razvoj poduzetništva općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.