maglajinfo.com
vijesti maglaj 701

Obavijest za poljoprivrednike iz Općine Maglaj

9.01.2019. 13:14 0

Obavještavamo poljoprivrednike, pravna i fizička lica, upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i Registar klijenata da su u skladu sa članom 14. Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava i registar klijenata (''Sl. novine FBiH'' broj: 42/08 od 09.07.2008) nositelji poljoprivrednih gazdinstava dužni do 31.03.2019. godine prijaviti promjene na gazdinstvu.

Svi klijenti koji se prvi put upisuju u Registar poljoprivrednih gazdinstava i klijenata, a prijavljuju se za novčane podrške u 2019. godini, kao i klijenti koji žele uraditi promjenu organizacionog oblika trebaju to uraditi u gore navedenom vremenskom periodu, jer sve naknadno urađene promjene organizacionog oblika poljoprivrednog gazdinstva neće se uzimati u obzir za novčane podrške u ovoj godini.

Napominjemo da ukoliko se ne upišu promjene, odnosno ukoliko se ne ažuriraju podaci u Registru, poljoprivredni proizvođači neće moći aplicirati za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvoju u 2019. godini.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti u Službu za privredu financije/finansije i razvoj poduzetništva, Općine Maglaj, šalter sala Općine br.3 ili na broj tel. 032/465-835, navodi se na općinskoj web stranici. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h