maglajinfo.com
vijesti maglaj 3951

Uviđajem rukovodio dežurni Kantonalni tužilac

Obavljen uviđaj u tvornici Natron-Hayat, čeka se nalaz i mišljenje vještaka

26.07.2016. 15:04 0

Uviđaj je obavljen od strane ovlaštenih službena lica MUP-a ZDK pod rukovodstvom dežurnog Kantonalnog tužioca uz angažovanje vještaka koji je nadležan za vještačenje posuda pod pritiskom, potvrđeno je iz Kantonalnog tužilaštva ZDK za portal Maglajinfo.com.

Kako je ranije portal Maglajinfo.com pisao jutros oko 8 sati došlo je do eksplozije u krugu kompanije Natron-Hayat i to na lužnom kotlu. 

Uviđaj je obavljen od strane  ovlaštenih službena lica MUP-a ZDK pod rukovodstvom dežurnog Kantonalnog tužioca uz angažovanje vještaka koji je nadležan za vještačenje posuda pod pritiskom.

- Nakon što Kantonalnom tužilaštvu/tužiteljstvu bude dostavljen nalaz i mišljenje vještaka imat ćemo više informacija o ovom slučaju, kazali su nam iz Kantonalnog tužilaštva.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.