Objavljen Javni poziv za poticaje za primarnu poljoprivrednu proizvodnju na području općine Maglaj

15.06.2017. 18:04 0

Iz Općine Maglaj obavještavaju sve poljoprivredne proizvođače, poljoprivredna udruženja i zadruge da je Općina Maglaj raspisala Javni poziv za poticaje za primarnu poljoprivrednu proizvodnju na području općine Maglaj.

- Ukupno su raspisana 3 javna poziva po LOT-ovima kako slijedi: 1. Javni poziv za ostvarivanje novčanih podrški za proizvodnju krastavca kornišona - minimalno pola dunuma zasađene površine; 2. Javni poziv za ostvarivanje novčanih podrški za plasteničku proizvodnju – minimalno 200 m2 zasnovane proizvodnje pod plastenicima; 3. Javni poziv za ostvarivanje novčanih podrški za pčelarstvo (za pčelare koji su članovi udruženja pčelara) – minimalno 10 pčelinjih društava u posjedu - stoji na zvaničnoj stranici Općine Maglaj 

Javni poziv ostaje otvoren do 30.06.2017. godine (petak) do 16.00 sati, a neblagovremeni i nepotpuni zahtjevi se neće uzeti u razmatranje.

Neophodne informacije možete preuzeti u prilogu:

Javni poziv za proizvodnju kornišona - Download;

Javni poziv za pčelarstvo proizvodnju - Download;

Javni poziv za plasteničku proizvodnju - Download

Program poticaja - Download.

Za podnošenje zahtjeva i ostale informacije možete se obratiti u Šalter salu Općine Maglaj a zahtjev se može preuzeti klikom ovdje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.