maglajinfo.com
vijesti maglaj 3800

Objavljen spisak građana koji su svojim sredstvima sanirali objekte sa iznosima za isplatu

16.03.2016. 01:10 0

Po zaključku Općinskog vijeća Maglaj Udruženje poplavljenih građana 2014. godine uz pomoć predstavnika Općine Maglaj sačinili su spisak građana koji su sanirali objekte stradale u poplavama 2014. godine vlastitim sredstvima, sa iznosima koji bi trebalo da budu isplaćeni istima.

- Svi zainteresirani građani imaju pravo na javni uvid u spiskove. Oni koji smatraju da su oštećeni ili imaju primjedbi na tako utvrđene spiskove mogu uputiti prigovor sa navođenjem osnovnih ličnih podataka i u kome pogledu se prigovor podnosi, navodi se u informaciji iz ureda Općinskog načelnika Mehmeda Mustabašića. 

Prigovor se podnosi na adresu Općine Maglaj sa naznakom „prigovor na spiskove građana“ u roku od 8 dana od dana objave tj. zaključno sa 21.03.2016. godine.

Spisak možete pogledati klikom ovdje, a isti je dostupan i na prijemnom šalteru Općine Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.