maglajinfo.com
vijesti maglaj 993

Za 2018/19. godinu

Objavljena lista stipendista Ministarstva za boračka pitanja ZDK

16.04.2019. 14:36 0

Konačna lista studenata za dodjelu stipendija za 2018/19. studijsku godinu Ministarstva za boračka pitanja ZDK.

- Obavještavaju se studenti koji su se prijavili na Konkurs Ministarstva za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona za dodjelu stipendija za 2018./2019. studijsku godinu, da je prema visini budžetskih sredstava namijenjenih stipendiranju branilaca i članova njihovih porodica u 2019. godini, na osnovu procentualnog učešća branilačke populacije u odnosu na njihov ukupan broj u Kantonu, Općini Maglaj dodijeljeno 152 stipendije, tj. svi kandidati na Konačnoj listi kojima je izvršeno bodovanje, te da je Konačna lista kandidata za dodjelu stipendija studentima istaknuta na Oglasnoj ploči Općine Maglaj, oglasnim tablama boračkih organizacija, a možete pogledati i na web stranici Općine Maglaj www.maglaj.ba - stoji na zvaničnoj stranici Općine Maglaj.

Rješenje o dodjeli stipendija bit će uručena studentima od strane predstavnika kantona u određenom terminu kada će biti posebno obaviješteni.

Oni studenti koji ne budu u mogućnosti u datom terminu preuzeti Rješenje, isto će moći u roku od 7 dana preuzeti u Ministarstvu za boračka pitanja Zeničko-dobojskog kantona.

Također, studenti koji studiraju izvan granica Bosne i Hercegovine, Rješenje mogu preuzeti roditelji uz punomoć studenta.

Kompletnu listu možete pogledati klikom ovdje

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.