maglajinfo.com
vijesti maglaj 2434

Srijeda, 16:00 sati

Obnovljena teretana u suterenu Nove Gradske Džamije počinje sa radom

10.09.2014. 00:51 0

Teretana u suterenu Nove Gradske Džamije u Maglaju danas će u 16:00 sati otvoriti svoja vrata korisnicima usluga. Ovo je za naš portal potvrdio trener KBS 'Escobar' Mahir Smajlović.

Suteren Nove Gradske Džamije u kome se nalazila teretana kao i sala sa specijalnom podlogom za treniranje borilačkih vještina, baš kao i prostor za klanjanje "Vali Recep Yazicioglu" džamije stradao je u majskim poplavama koje su pogodile naš grad.

 

Nakon što su prošla skoro četiri mjeseca od majskih poplava suteren džamije se obnavlja, a prostor teretane kao i sprave koje su se u njoj nalazile ponovo će biti u funkciji i na raspolaganju korisnicima danas od 16:00 sati.   

 

"Obnovljeni prostor teretane u suterenu Nove Džamije, potpuno funkcionalan danas od 16:00 sati ponovo će biti na usluzi svim korisnicima", kazao je za naš portal Smajlović. 

 

U novoj - staroj teretani u narednom periodu cijena jednog termina biti će 2 KM, dok će mjesečna članarina iznositi 20 KM što je za uslove koje pruža, a koji će se kroz nekoliko sedmica dodatno poboljšati, odlična cijena. 

 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.