maglajinfo.com
vijesti maglaj 1089

Radovi na putu

Obustava saobraćaja u Liješnici

5.06.2021. 11:34 0

Obavještavamo sva pravna i fizička lica sa područja općine Maglaj da će se u skladu sa potrebama izvođenja radova na sanaciji i rekonstrukciji ulice Srebreničkih žrtava rata od mosta u Liješnici do kraja podvožnjaka (južni izlaz iz Maglaja u neposrednoj blizini Natron-Hayata) u potpunosti obustaviti saobraćaj za pješake i motorna vozila u oba smjera.

Obustava saobraćaja počinje od 7. juna 2021.godine (ponedjeljak) od 7.00 sati i trajat će do završetka radova.

U vezi s tim, uredno će biti postavljena saobraćajna signalizacija, tako da se kompletan saobraćaj preusmjerava na sjeverni ulaz u Maglaj.

Molimo građane i vozače motornih vozila da imaju strpljenja i poštuju upute koje će biti date od uposlenih iz firme "Hajdić" d.o.o. Maglaj i PS Maglaj, te da imaju razumijevanja za novi režim saobraćaja dok traju radovi, stoji u obavještenju iz Općine Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.