maglaj.ba
vijesti maglaj 959

Odabrana 22 korisnika potpisala tripartitne ugovore za donaciju građevinskog materijala

27.10.2015. 15:10 0

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica u saradnji sa Općinom Maglaj izvršilo je izbor korisnika za donaciju u građevinskom materijalu iz Projekta ''Hitnog oporavka od poplava - Zajam svjetske banke''. S tim u vezi danas su u sali Općinskog vijeća potpisani tripartitni ugovori sa 22 korisnika, u vidu donacija u građevinskom materijalu, saopćeno je iz općine Maglaj.

Potpisivanju tripartitnih ugovora prisustvovali su Općinski načelnik, Mehmed Mustabašić, te predstavnici Službe za boračko-invalidsku zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti.

Općinski načelnik izjavio je da će općina Maglaj ponuditi svu pomoć, koja je ugovorom predviđena za korisnike, koji su prisustvovali današnjem potpisivanju, a ona se ogleda u implementaciji stambenih objekata i obezbjeđivanju odgovornih lica, stručnjaka. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.