simbol borbe za radnička prava

Općina Maglaj: Čestitka povodom 1. maja - Međunarodnog praznika rada

29.04.2016. 16:33 0

Povodom Međunarodnog praznika rada Općinski načelnik i Predsjedavajući OV Maglaj uputili su građanima čestitku koju vam prenosimo u cjelosti.

Svim građanima Bosne i Hercegovine i općine Maglaj povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada, upućujemo iskrene čestitke.

Ovaj praznik uvijek je bio simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti. Veliki broj građana danas ne može ostvariti jedno od osnovnih prava, pravo na rad. Iz tog razloga nas ovaj praznik uvijek podsjeti na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bismo promijenili takvo stanje.

Uz želje da i ovogodišnje praznične dane provedete u vedrom porodičnom raspoloženju i druženju, podsjećamo i ovom prigodom na nedavno obilježavanje Dana planete Zemlje i da u sklopu obilježavanja nastupajućih prvomajskih praznika pokažemo visoku ekološku svijest, ljubav i brigu za okolinu u kojoj živimo.

PREDSJEDAVAJUĆI OV

Marko Zelić

OPĆINSKI NAČELNIK

Mehmed Mustabašić, prof.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.