maglajinfo.com
vijesti maglaj 2265

Općina Maglaj: Čestitka povodom 1. marta - Dana nezavisnosti BiH

28.02.2017. 18:56 0

Povodom 1. marta - Dana nezavisnosti Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić i Predsjedavajuća OV Maglaj Svjetlana Zamboni uputili su čestitku građanima koju vam prenosimo u cjelosti.

U povodu 1. marta Dana nezavisnosti BiH svim građanima općine Maglaj i Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke. 

Dan kada su se građani Bosne i Hercegovine svih nacionalnosti na referendumu odlučili za nezavisnu, samostalnu i cjelovitu BiH, državu ravnopravnih naroda i građana, nesumnjivo je jedan od najznačajnijih u historiji naše zemlje.

Želimo da Dan nezavisnosti naše domovine Bosne i Hercegovine podsjeti građane da obilježavamo sve historijske datume srcem i dušom, veličajući sve lijepo što se naziva bosanskohercegovačkim imenom, njen plemeniti duh u nadi da će njenu budućnost hrabro i dostojanstveno nositi naše mlade generacije.

Neka dobrobit naše zemlje i budućih generacija nadvlada osobni interes, a sva ta različitost Bosne i Hercegovine postane naša prednost. U ovom vremenu punom izazova potrebno je da imamo povjerenje jedni u druge, budemo ustrajni u izgradnji stabilne i moderne zemlje, a da nas vodi želja za prosperitetnom i snažnom Bosnom i Hercegovinom.

Svima koji Bosnu i Hercegovinu osjećaju svojom zemljom, čestitamo Dan nezavisnosti!

PREDSJEDAVAJUĆA OPĆINSKOG VIJEĆA

Svjetlana Zamboni 

OPĆINSKI NAČELNIK

Mirsad Mahmutagić

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.