Općina Maglaj: Javni poziv za prijavu raspoloživih poslovnih prostora

8.03.2017. 15:09 0

Općina Maglaj je u postupku prikupljanja informacija za izradu baze podataka o raspoloživim slobodnim poslovnim prostorima koji se mogu ponuditi u zakup (ili prodaju) na području općine Maglaj.

U skladu sa prikupljenim podacima resorna općinska služba izradit će Katalog raspoloživih poslovnih prostora na području općine Maglaj, kojima ne upravlja općina, a koji su podesni za obavljanje privrednih djelatnosti.

U skladu s tim, ukoliko imate poslovni/e prostor/e i zainteresirani ste da ga/ih iznajmite potrebno je da ispunite upitnik u prilogu ovog dopisa i isti dostavite na Protokol općine Maglaj.

Jedinstveni Katalog raspoloživih poslovnih prostora na području općine Maglaj sadržavat će opće podatke o raspoloživim poslovnim prostorima, lokaciji, površini poslovnog prostora, cijeni zakupa ili o eventualnoj zainteresiranosti za prodaju istog sa cijenom po mprostora, kontakt osobi, kontakt telefon, e-mail - stoji na zvaničnoj stranici općine maglaj. 

Obrazac za prijavu možete preuzeti klikom ovdje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.