Općina Maglaj: Kurban-bajramska čestitka

23.09.2015. 13:23 0

Povodom nastupajućih Kurban-bajramskih dana iz općine Maglaj uputili su čestitku koju vam prenosimo u cjelosti.

Dragi sugrađani,

u povodu obilježavanja Kurban-bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke, uz želje da ga proslavite u krugu svojih najbližih, u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Neka slavlje ovoga praznika, kao bajramski dar, donese obilje radosti, blagostanja i mira u Vaše domove i domove Vaših najmilijih, a ljubav i briga za bližnje unese harmoniju u ljudske odnose, te podsjeti na važnost međusobnog povjerenja, razumijevanja, dijaloga i tolerancije, kao nužnih pretpostavki za suživot u miru, sreći i opštem dobru za svakog čovjeka i društvo u cjelini.

Bajram je praznik darivanja i solidarnosti s drugima pa je ovo prilika da se sjetite nemoćnih, bolesnih i siromašnih i da bajramsku radost upotpunite druženjem i dobrim djelima.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

PREDSJEDAVAJUĆI OV

Marko Zelić

OPINSKI NAČELNIK

Mehmed Mustabašić, prof.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.