Općina Maglaj nagradila učenike generacije

10.08.2015. 12:29 0

Općina Maglaj novčano je nagradila učenike generacije osnovnih škola za školsku 2014./2015 godinu. Bio je to skroman znak pažnje za njihov marljiv i dugotrajan rad tokom osnovnog obrazovanja, saopćeno je iz općine Maglaj.

Oni su: Denis Suljaković (Osnovna škola Maglaj), Nejla Hidić (Prva osnovna škola), Marin Masatović Elmin Pepelar(Osnovna škola Novi Šeher).

Buduće srednjoškolce, u sali općinskog načelnika, srdačno su ugostili Predsjedavajući Općinskog vijeća, Marko Zelić, te pomoćnik općinskog načelnika, gospođa Azra Čakrama.

Gospođa Čakrama pozdravila je mlade maglajske buduće intelektualce, čestitala im na njihovim uspjesima i poželjela mnogo sreće u budućem radu. Naglasila je da se Maglaj posebno ponosi sjajnim uspjesima mladih ljudi.

Gospodin Zelić također je čestitao svim učenicima generacije na njihovim značajnim uspjesima tokom osnovnog obrazovanja, te im uručio prigodna novčana priznanja za njihov trud.

Učenici generacije su se zahvalili na ovim skromnim nagradama, te su poručili da će se i u budućnosti truditi da opravdaju ono što su stekli kroz osnovno obrazovanje.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.