Općina Maglaj: Obavijest za poljoprivredne proizvođače

10.02.2017. 15:23 0

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači koji se bave proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru, da firma PLANT d.o.o. iz Tuzle, koja se između ostalog bavi proizvodnjom presadnica, organizuje aktivnost pod nazivom ''Zimska škola proizvodnje povrća u plastenicima''.

U navedenoj aktivnosti planirano je da se u periodu od 15.02.-15.03.2017. godine organizuje besplatna edukacija poljoprivrednih proizvođača iz oblasti proizvodnje povrća u zaštićenom prostoru/plastenicima.

U vezi planiranih aktivnosti, 15.02.2017. godine (srijeda) u 12,00 sati, u sali Općinskog vijeća Maglaj (Dom kulture "Edhem Mulabdić") održat će se edukacija za poljoprivrednike koji se bave proizvodnjom povrća u zaštićenom prostoru. 

- Pozivaju se svi zainteresovani da uzmu učešće na navedenoj edukaciji kako bi stekli nova znanja i vještine u plasteničkoj proizvodnji, stoji na zvaničnoj stranici općine Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.