Općina Maglaj: Obavijest za proizvođače jagodičastog voća

22.02.2016. 16:25 0

Služba za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva općine Maglaj obavještava sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače jagodičastog voća, da će firma DeltaFrost u srijedu, 24.02.2016.godine sa početkom u 17:30 h, u prostorijama Osnovne škole ''Novi Šeher'' u Novom Šeheru, održati edukativna predavanja na temu ''Ishrana i zaštita jagodičastog voća''.

Firma „DeltaFrost“ je nova domaća firma sa inozemnim kapitalom na ovim prostorima kada je u pitanju proizvodnja i otkup jagodičastog voća, ali ima ogromno iskustvo kada su u pitanju začini za konditorsku industriju u BiH, gdje već 18 godina posluje pod brendom „Deltatrade“. 

Predavači na seminaru će biti mr.sc. Amer Sunulahpašić i dipl. ing. Milijan Lukić, stručnjaci iz navedene oblasti.

Mole se svi zainteresirani da prisustvuju navedenom seminaru kako bi stečena znanja mogli primijeniti u svojoj proizvodnji, saopćeno je iz općine Maglaj.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.